Cearsafuri impaturite
Uncategorized

Impaturirea cearsafurilor de pat normale si plic, indiferent de dimensiune

Cearsafurile impaturite frumos par sa fie o sarcina care provoaca multe persoane, in special in cazul cearsafurilor plic. Iata cateva sfaturi simple pe care le puteti utiliza pentru a plia cearsafurile dumneavoastra de pat frumos, astfel incat acestea sa nu aiba cute, si astfel incat acestea sa nu ocupe spatiu inutil in dulapul dumneavoastra pentru lenjerie.

Impaturire cearsafuri de pat

Cearsafurile plic – apucati toate cele patru colturi ale cearsafului plic si apucati colturile de sus si de jos ale partii drepte a cearsafului. Acum, ca mainile sunt in interiorul fiecaruia dintre colturi, indoiti pe jumatate cearsaful cu ambele parti din dreapta impreuna. Culisati apoi fiecare colt in colturile de jos de pe partea stanga a cearsafului plic. Puneti-l pe o masa sau pat si aranjati frumos colturile. Acum impaturiti cearsaful cu atentie ca sa obtineti un patrat relativ.

Cearsafurile de saltea – plierea acestora este mult mai usoara. Luati primele doua colturi ale cearsafului de saltea si potriviti-le cu cele doua colturi de jos. Apoi pliati cearsaful pe jumatate astfel incat toate cele patru colturi sa fie impreuna. Odata ce ati facut asta, pliati din nou pe jumatate si din nou pe jumatate. Continuati plierea ingrijita pana cand este de marimea unui mic patrat, la fel ca la cearsaful plic.