Cum sa faci un pat grozav
Uncategorized

Cum se face un pat grozav, in care abia astepti sa te bagi

Un pat bine facut arata curat si ordonat, si este o placere sa va bagati in el la sfarsitul unei zile grele. Este usor sa faceti un pat frumos urmand acesti pasi simpli.

Tineti toate lenjeriile impreuna, in care includeti un set curat de lenjerie pentru a inlocui pe cele utilizate, mentineti o saltea curata si orice altceva veti dori pentru a pune pe pat.

Scoateti lenjeriile folosite si amestecati-le intr-un cos de rufe. Scuturati cearsafurile de saltea si cuverturile, precum si fetele de perna si pernele decorative. Acest lucru le face pe toate pufoase din nou, in cazul in care au ajuns turtite de la dormitul pe ele.

Daca folositi, puneti pe pat cearsaful-„fusta” sau protectoarele pentru saltea, luati-le pe cele utilizate si inlocuiti-le cu cele curate.

Pornind cu cearsaful pentru saltea, aranjati colturile cearsafului peste colturile saltelei. Reglati cearsaful dupa cum este necesar ca sa va asigurati ca aveti cusaturile drepte si netede.

lenjerie-pat-aranjata

Puneti cearsaful de deasupra pe pat uniform, si indoiti capetele precum colturile indoite la spital. Partile laterale ale cearsafului de sus pot fi lasate la vedere. Asigurati-va ca exista suficient de mult din cearsaf in partea de sus a patului, dar nu prea mult.

Puneti apoi patura, daca utilizati una, si apoi pilota dumneavoastra. Asigurati-va ca se aranjeaza in mod egal, cu cusaturile aranjate corect.

Indoiti cearsaful de sus in jos, peste patura. Puneti pernele in partea de sus a patului, pe cearsaful de deasupra. Indoiti patura peste perne spre capatul patului sau spre partea de sus a patului. Daca aveti mai mult de doua perne, asezati celelalte doua la un unghi fata de primele doua. Vor da patului un aspect finisat, ingrijit.